dilluns, 27 de gener del 2020

L'Oriol Vidal ha penjat la capa i les espardenyes

L'Oriol Vidal ha penjat la capa i les espardenyes aquesta última Festa Major de Sant Pau. Ens explica que és molt dolent per recordar dates, però que creu que va ser cap a l'any 2000 que va entrar a la colla del Ball de Diables, així que aproximadament fa uns vint anys que en forma part.

El primer per l'esquerra amb els companys de la Colla l'any 2003.

Diu que va entrar quan era un "xavalín" i que només volia tirar coets, però que quan van començar a marxar les generacions més grans van haver d'agafar més responsabilitat i va acabar formant part de la junta. Tot i això, l'Oriol ha fet una mica de tot: repartir coets, portar el carro, fer de Llucifer (en alguna Festa Major) i fins al final ha estat fent d'encenedor.


Correfoc de Sant Pau l'any 2004

Festa Major de Sant Pau de l'any 2009.

L'Uri fent d'encenedor.

Ens comenta que està molt orgullós de la nostra colla. Diu que hi ha hagut un canvi molt positiu en molts aspectes, ja que recorda que als inicis la gent del públic s'amagava quan arribaven les colles de foc i ara la quantitat de públic que vol gaudir del foc és impressionant.
Han estat moltes festes majors, sortides i correfocs que hem compartit tots junts i juntes.





Recull d'imatges com a Llucifer a la Festa de Major de Sant Pau del 2020.

Per fer un bon comiat va fer la baixada de Sant Pau com a Llucifer i els seus companys i companyes li van fer un "manteo" com agraïment per tanta dedicació a la colla. 

Moltes gràcies per tot "Uri"
Foc i baquetes.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada